Black & Decker BCSTA536B-QW grastrimmer

Een accu grastrimmer biedt een uitkomst voor veel verschillende tuinen. Wanneer je een groot stuk gras hebt, wil je immers niet handmatig de lang gebleven grassprieten bij de randen weg gaan halen. Je kunt met de trimmer eenvoudig langs de randen gaan, waardoor de werkzaamheden binnen een korte tijd voltooid zijn. Black & Decker is een van de fabrikanten die hoogwaardige kwaliteit kan leveren op het gebied van accu grastrimmers en waar je voldoende keuze hebt om hem aan jouw wensen aan te laten sluiten. Denk bijvoorbeeld aan de Black & Decker BCSTA536B-QW grastrimmer.

Bestel direct een Black & Decker grastrimmer
Nu bestellen

Black & Decker BCSTA536B-QW grastrimmer overzicht

De Black & Decker BCSTA536B-QW grastrimmer is een snoerloze trimmer, waardoor je grote tuinen aan kunt gaan pakken. De brushless motor is onderhoudsvriendelijk en je kunt vrijwel direct aan de slag. Het automatische draadtoevoersysteem houdt de draad altijd op de juiste snijlengte, waardoor je geen onregelmatigheden gaat krijgen. De lange werktijd in combinatie met de in te stellen snelheden geven jou altijd mogelijkheden en kunnen ervoor zorgen dat je ontspannen in de tuin kunt gaan zitten zonder vermoeide armen.

In de doos

  • Black & Decker BCSTA536B-QW grastrimmer
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Black & Decker BCSTA536B-QW grastrimmer

Black & Decker BCSTA536B-QW accu grastrimmerDeze Black & Decker gazontrimmer ken teen eenvoudige bediening, waardoor iedereen ermee aan de slag kan gaan. Je moet hiervoor de opgeladen accu bevestigen en het apparaat aanzetten. Tevens stel je de werkhoogte in door de telescopische steel uit te schuiven en bepaal je de snelheid waarmee het gras getrimd moet worden. Daarna haal je met een soepele beweging de grastrimmer over het gras heen. Binnen een korte tijd ben je voorzien van regelmatig gras en is jouw tuin weer naar wens.

Ook wat betreft het onderhoud hoef je aan vrijwel niets te denken met de accugrastrimmer van de tuingereedschap fabrikant. De motor hoeft namelijk niet onderhouden te worden en het enige wat je moet doen is de accu opladen. De grastrimmer doet de rest eigenlijk automatisch. Wel kun je controleren of er geen tuinafval achtergebleven is bij de snijbladen. Hiermee voorkom je een hoop schade en kun je jarenlang gaan genieten van jouw aankoop.

Voor- en nadelen van de Black & Decker BCSTA536B-QW accutrimmer

Als je dan gaat kijken naar de voordelen van de Black & Decker BCSTA536B-QW kantenmaaier ben je snel overtuigd. De krachtige accu is voorzien van bescherming tegen zelfontlading, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan bij een volgend gebruikt. Het automatische draadtoevoersysteem zorgt er daarbij te allen tijde voor dat je effectief aan de slag gaat. Uiteindelijk stel je alles goed in en kun je genieten van het eindresultaat. Je moet er wel rekening mee houden dat je de accu nog apart aan moet schaffen. Het brengt dus wel iets extra kosten met zich mee om het apparaat te gaan gebruiken.

Conclusie Black & Decker grastrimmer

De Black & Decker BCSTA536B-QW grastrimmer is een van de beste grastrimmers wanneer je een groter budget hebt. Doordat je de accu nog wat aan moet schaffen, moet je er namelijk wel nog een redelijk bedrag bij optellen om aan de slag te kunnen gaan. Daarna heb je echter alles bij de hand om jouw tuin naar behoren te kunnen onderhouden. Je hebt de juiste werkhoogte, kunt overal bij in de tuin en dat allemaal zonder jezelf in vreemde bochten te wringen. Aan het einde van de dag is het de investering meer dan waard en hoopte je dat je deze eerder had gedaan.