Black & Decker BCSTA536L1-QW grastrimmer

Jouw tuin is het paradijs waar je graag zit in de zomermaanden. Hiervoor moet de tuin wel goed onderhouden zijn. Dit onderhoud brengt al snel lichamelijke klachten met zich mee, doordat het zwaar is om de werkzaamheden uit te voeren. Er zijn echter verschillende apparaten die het werk voor jou kan verlichten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een grastrimmer. Black & Decker heeft veel verschillende gazontrimmers in het assortiment opgenomen, waaronder ook de Black & Decker BCSTA536L1-QW grastrimmer.

Bestel direct een Black & Decker grastrimmer
Nu bestellen

Black & Decker BCSTA536L1-QW grastrimmer overzicht

De Black & Decker BCSTA536L1-QW accugrastrimmer zorgt ervoor dat je binnen een korte tijd de kanten van het gazon weer op de juiste lengte hebt. Met een vloeiende beweging haal je het apparaat langs de randen, waarna de grastrimmer de rest doet. Je hebt hiervoor een goede snijlengte, verstelbare snelheden en een telescopische steel tot jouw beschikking. Hiermee kun je er niet alleen voor zorgen dat je de juiste werkhouding te pakken hebt, maar ook dat je de werkzaamheden geheel aan jouw wensen aanpast. Aan het einde van de werkzaamheden kun je de grastrimmer gewoon weer opbergen en wachten tot het volgende seizoen.

In de doos

  • Black & Decker BCSTA536L1-QW grastrimmer
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Black & Decker BCSTA536L1-QW grastrimmer

Black & Decker BCSTA536L1-QW grastrimmerAls je dit tuingereedschap wilt gebruiken moet je er eerst voor zorgen dat je de accu opgeladen hebt. Zonder deze accu kan er namelijk niets gedaan worden. Ook stel je de juiste hoogte in en kun je wisselen tussen trimmen en knippen. Je bepaalt dus altijd eerst hoe je te werk gaat, voordat je daadwerkelijk begint. Vergeet daarbij niet om de handgrepen ook in te stellen. Zo heb je altijd voldoende comfort en kun je de afwerking van het gras gaan doen.

Je moet er dan ook voor zorgen dat je het nodige onderhoud uitvoert. De Black & Decker BCSTA536L1-QW kantenmaaier kent niet heel veel onderhoud, maar er zijn wel een aantal cruciale taken. Zo moet je er na gebruik aan denken om de accu op te laden. Tevens zorg je dat het tuinafval niet meer tussen de snijbladen te vinden is. Dit tuinafval kan er anders voor zorgen dat er iets kapotgaat en je eerder tot een nieuwe aankoop over moet gaan.

Voor- en nadelen van de Black & Decker BCSTA536L1-QW accutrimmer

Deze Black & Decker grastrimmer kent daarbij enkele voordelen. Als eerste is er de accu, die sterker is dan de gemiddelde accu en jou van een langere werktijd voorziet. Daarnaast is er geen zelfontlading te vinden, waardoor je bij een volgend gebruik niet voor verrassingen komt te staan. Dankzij de grote hoeveelheid instellingen heb je altijd de beste werkhoogte en -houding te pakken, waardoor lichamelijke klachten verleden tijd zijn. In feite is alles in te stellen aan de grastrimmer. Je moet wel rekening houden met een vrij forse prijs om het apparaat in jouw bezit te krijgen.

Conclusie Black & Decker accu grastrimmer

De Black & Decker BCSTA536L1-QW accu grastrimmer kan jou helpen om de tuin weer helemaal naar wens te houden. Zodra je de investering gemaakt hebt, is het maaien van de kanten van het gazon een fluitje van een cent. De verschillende instellingen maken het je eenvoudig om de grastrimmer te hanteren en je hoeft na de werkzaamheden ook niet steeds veel tijd kwijt te zijn aan het onderhoud. Met slechts een kleine aankoop bespaar je dus zeeën van tijd en is jouw tuin weer mooi. Een van de beste accu grastrimmers van dit moment.