Black & Decker GL7033-QS elektrische grastrimmer

Als je voor kwaliteit gaat, ga je voor Black & Decker. De fabrikant heeft al jarenlang ervaring met veel verschillende apparaten, waarbij de een nog meer voordelen geeft dan de andere. Hierdoor is alles in en rondom de woning naar behoren uit te voeren en kun je alleen maar profiteren van het gebruikgemak. Ook op het gebied van grastrimmers heeft de fabrikant veel te bieden. Zo zijn er veel modellen op de markt gebracht, waarmee je jouw tuin weer goed uit kunt laten zien. Een van de mogelijkheden die je dan hebt, is de Black & Decker GL7033-QS elektrische grastrimmer. Bekijk daarom snel wat deze jou te bieden heeft.

Bestel direct een Black & Decker grastrimmer
Nu bestellen

Black & Decker GL7033-QS elektrische grastrimmerBlack & Decker GL7033-QS grastrimmer

De Black & Decker GL7033-QS grastrimmer is een handige grastrimmer die werkt op basis van elektriciteit. Zodra je deze van stroom hebt voorzien, kun je in feite aan de slag met het trimmen van de randen. Er zijn enkele instellingen te plaatsen om van nog meer gebruiksgemak te kunnen genieten, terwijl het daarna alleen maar bewegen is. De vlijmscherpe snijbladen zorgen ervoor dat het gras altijd de juiste lengte gaat krijgen en jij binnen een korte tijd klaar bent met de werkzaamheden. Met deze elektrische grastrimmer van Black & Decker zorg jij ervoor dat jouw tuin er weer uitziet zoals jij het wilt hebben.

In de doos

  • Black & Decker GL7033-QS elektrische grastrimmer
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Black & Decker GL7033-QS elektrische grastrimmer

De Black & Decker elektrische grastrimmer is een van de meest eenvoudige modellen. Je moet hem op het elektriciteitsnet aansluiten, waarna je aan de slag kunt. De telescopische steel is in hoogte verstelbaar, zodat je een goede werkhouding aan kunt nemen. Ook kun je met een druk op de knop schakelen tussen trimmen en knippen. Door het apparaat in te stellen zorg je er dus voor dat je nooit een ander eindresultaat krijgt. Aan het einde van de werkzaamheden hoef je de grastrimmer alleen nog maar op een droge plek op te bergen. Bekijk dan ook direct of je het apparaat nog schoon moet maken om slijtage te voorkomen.

Voor- en nadelen van de Black & Decker GL7033-QS trimmer

De Black & Decker GL7033-QS kantenmaaier geeft jou een tal van voordelen. Zo kun je urenlang aan de slag gaan, doordat deze op elektriciteit werkt. Daarbij komt ook de krachtige motor kijken. Deze kent een hoog prestatieniveau, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Jij hoeft alleen nog maar een goede werkhoogte in te stellen, waarna je met weinig spierkracht de graskanten op lengte krijgt. De werking op basis van elektriciteit kan ook een nadeel zijn. Je hebt namelijk minder bewegingsruimte dan wanneer je een apparaat met accu aanschaft. Dit hoeft de pret echter niet te drukken, zolang je maar een goede verlengkabel aangeschaft hebt.

Conclusie Black & Decker grastrimmer

De Black & Decker GL7033-QS elektrische grastrimmer is een goede grastrimmer voor veel verschillende gazons. Vrijwel iedereen kan uit de voeten met het apparaat, doordat er weinig kennis nodig is om de juiste werking te realiseren. Met een kleine investering kan je daarom jarenlang genieten van een goed onderhouden tuin en je hoeft op weinig extra kosten in de toekomst te rekenen. Let dan wel op dat je een goede verlengkabel aangeschaft hebt, zodat je overal in jouw tuin kunt werken. Als je toch liever meer bewegingsvrijheid wilt hebben, dan moet je naar een andere uit gaan kijken.