Black & Decker GLC3630L20-QW grastrimmer

Het trimmen van het gras was nog nooit zo makkelijk als met de grastrimmers van Black & Decker. De fabrikant heeft bij ieder model namelijk wel weer andere technologie├źn en specificaties toegevoegd waar jij mee uit de voeten kunt. Er zijn echter wel veel verschillende modellen te vinden in het assortiment, waardoor het maken van een keuze niet altijd eenvoudig is. Je zult daarom wel moeten onderzoeken welk model het beste bij jou gaat passen. Een van de opties waar je naar kunt kijken is de Black & Decker GLC3630L20-QW grastrimmer. Met onderstaande informatie word je geholpen tijdens de zoektocht.

Bestel direct een Black & Decker grastrimmer
Nu bestellen

Black & Decker GLC3630L20-QW grastrimmer overzicht

Deze accu grastrimmer is een trimmer die voornamelijk geschikt is voor de grote tuinen. De krachtige motor is volledig aangepast aan de prestaties die er nodig zijn om grotere grasmatten aan te pakken, waardoor je nooit meer iets te kort komt. Jij hoeft hiervoor alleen nog maar te bekijken hoe je de grastrimmer in gaat stellen en ervoor te zorgen dat de accu opgeladen is. Daarna heb je een maaibreedte van 30 centimeter tot jouw beschikking, zodat je binnen no time klaar bent met de werkzaamheden. Nadat je deze grastrimmer aangeschaft hebt, wil je nooit meer iets anders.

In de doos

  • Black & Decker GLC3630L20-QW grastrimmer
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Black & Decker GLC3630L20-QW grastrimmer

Black & Decker GLC3630L20-QW kantenmaaierDe Black & Decker GLC3630L20-QW kantenmaaier is door iedereen te begrijpen. Er is weinig voor nodig om de grastrimmer zijn werk te laten doen. Voordat je ermee aan de slag gaat, zorg je ervoor dat de accu volledig opgeladen is. Met een opgeladen accu kun je namelijk een langere tijd aan de slag. Ook zet je de telescopische steel op de juiste lengte, zodat je een goede werkhouding krijgt. Daarna is het alleen nog een kwestie van het apparaat aanzetten en langs de kanten van het gazon halen.

Vergeet aan het einde van de werkzaamheden niet om de tuinmachine weer aan de lader te leggen. De accu moet namelijk wel opgeladen zijn voor een volgend gebruik. Ook moet je bekijken of er nog tuinafval achtergebleven is bij de snijbladen, zodat je vroegtijdige slijtage kunt voorkomen.

Voor- en nadelen van de Black & Decker GLC3630L20-QW trimmer

Het grootste voordeel van deze strimmer is de accu. Met de accu heb je namelijk veel bewegingsvrijheid, waardoor je zelfs op de meest lastig bereikbare plekken in de tuin aan de slag kunt gaan. Daarbij is een snijbreedte van 30 centimeter een goede oplossing voor de grote tuinen. Je kunt dus voor langere tijd aan de slag en hoeft tussendoor de werkzaamheden niet meer te staken voor het opladen van het apparaat. Daarbij geniet je ook van alle veiligheid die het apparaat jou kan gaan bieden.

Conclusie Black & Decker grastrimmer

Als je een grote tuin hebt, kan de Black & Decker GLC3630L20-QW grastrimmer jou altijd van dienst zijn. Je kunt dankzij de accu vrij door de tuin bewegen en hoeft daarbij niet bang te zijn dat je zonder energie komt te zitten. Als je toch te lang doorgaat, is de accu razendsnel opgeladen en kun je weer aan de slag. Doordat er veel verschillende instellingen te plaatsen zijn voor jouw werkhouding ga je ook niet met lichamelijke klachten naar bed. Dit is een van de beste accu grastrimmers van dit moment. Het model is daarom voor iedereen aan te raden en mag zeker niet ontbreken bij jouw zoektocht.