Black & Decker GWC3600L20 bladblazer

Naast Black en Decker grastrimmers is het ook handig om een bladblazer in huis te hebben. Een bladblazer vinden die bij de werkzaamheden past, is niet eenvoudig. Er zijn namelijk veel verschillende soorten en maten, die ook weer allemaal eigen kenmerken met zich meebrengen. Het is daarom van belang dat je een goede vergelijking gaat maken. Je moet daarbij niet vergeten om de Black & Decker GWC3600L20 bladblazer mee te nemen. Deze bladruimer heeft jou veel te bieden, terwijl je er niet heel veel voor gaat betalen. Na het lezen van onderstaande informatie weet je waarom dit het geval is.

Bestel direct een Black & Decker bladblazer
Nu bestellen

Black & Decker GWC3600L20 bladblazer

De Black & Decker GWC3600L20 bladblazer stelt jou in geen enkel opzichte teleur. Deze krachtige bladblazer kan namelijk de bladeren met een enorme kracht naar een kant blazen of regelrecht opzuigen en in de opvangzak opvangen. Daarbij ben je verzekerd van een sterke accu, welke binnen een korte tijd opgeladen is. Dankzij het gebrek aan zelfontlading zal deze ook niet leeg zijn wanneer je hem de volgende keer weer tevoorschijn haalt. Wanneer je deze tuinruimer in huis hebt gehaald, hoef je nooit meer tuinafval rond het huis te hebben liggen.

In de doos

  • Black & Decker GWC3600L20 bladblazer
  • Opvangzak
  • Accu
  • Oplader
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Black & Decker GWC3600L20 accu bladblazer

Black & Decker GWC3600L20 accu bladblazerDe Black & Decker accu bladblazer is te bedienen door middel van slechts enkele knoppen. Hier kun je de functies op vinden, die ervoor zorgen dat je altijd de beste werkzaamheden uit kunt gaan voeren. Zo kun je eenvoudig schakelen tussen de blaasfunctie en de zuigfunctie, waardoor je van alle gemakken bent voorzien. Je hoeft dan alleen nog maar het nodige onderhoud uit te voeren om een langere levensduur te hebben.

Net als met grastrimmers is het onderhoud aan de tuinmachine ook eenvoudig uit te voeren. Je moet namelijk alleen de opvangzak van de deze tuinmachine leegmaken na gebruik. Hiermee voorkom je dat de zak kapotgaat door rottend tuinafval. Tevens kun je de bladblazer schoonmaken, zodat je er zeker van bent dat er nergens meer afval achter is gebleven. Hiermee voorkom je ook direct dat de levensduur verkort wordt door schade aan de binnenkant. Voor de rest hoef je eigenlijk niets meer te doen en kun je alleen nog maar genieten van de eenvoud.

Voor- en nadelen van de Black & Decker GWC3600L20 accubladblazer

Als je gaat kijken naar de voordelen van deze accubladblazer van Black & Decker, dan ben je er snel van overtuigd. De bladblazer kent als eerste een sterke accu. Deze accu is binnen een korte tijd opgeladen, waardoor je niet lang zonder apparaat komt te zitten. Tevens zal deze ook niet zomaar leeglopen wanneer de bladblazer voor een langere periode stilligt. De grote opvangzak zorgt ervoor dat je niet vaak hoeft te lopen. Je moet er wel rekening mee houden dat dit apparaat iets duurder is dan andere modellen. Hij moet dus wel bij jouw budget passen.

Conclusie Black & Decker bladblazer

Deze Black & Decker bladblazer met zuigfunctie kan de beste oplossing zijn voor jouw huishouden wanneer je een iets breder budget hebt. De hoogwaardige kwaliteit zal jou namelijk nooit teleurstellen en geeft jou alles wat je nodig hebt om het tuinafval weg te halen. De grote opvangzak helpt jou hier een handje bij. Als je van nog meer gemakken voorzien wilt zijn, kun je ook nog gaan kijken naar andere modellen van de fabrikant. Zo kun je de beste keuze maken aan de hand van jouw situatie en gaan de werkzaamheden in de tuin volgens plan. Ontdek het daarom zelf.