Black & Decker ST182320-QW grastrimmerBlack & Decker ST182320-QW accugrastrimmer | Een draagbare grastrimmer die uitblinkt in kwaliteit, niet in onnodige toeters en bellen. Dat is de Black & Decker ST182320-QW in een notendop. Deze uitstekende grastrimmer is strak uitgevoerd met een stevige extra handgreep, een instelbare kop met graskantgeleider en een telescopische steel. De aandrijving is op een accu: dat maakt hem draagbaar en makkelijk in het gebruik. Je hoeft niet eerst een lang verlengsnoer uit te rollen om even snel de graskant bij te werken. Tel daarbij op de kwaliteit die je van Black en Decker mag verwachten en je weet dat je een goed apparaat in handen hebt, om jarenlang je gazon in topvorm te houden.

Bestel direct een Black & Decker grastrimmer
Nu bestellen

Kenmerken van de Black & Decker ST182320-QW

Deze Black en Decker grastrimmer is een ideale uitkomst voor als je belangrijkste behoefte is om de graskanten strak bij te snoeien. De draadkop maait snel en efficiënt het gras op de gewenste hoogte. Dankzij de graskantgeleider zet je de kop in een verticale werkstand om heel precies de rand van je gazon strak af te werken. De tweede handgreep is een verlenging van de plastic behuizing en daardoor heel stevig en uiterst geschikt om de trimmer precies mee te sturen. Bovendien kun je dat doen waar je maar wilt, want door de accu hoef je je geen zorgen te maken over de stroomvoorziening.

Afwerking en kwaliteit

Black & Decker maakt uitstekende powertools en tuingereedschap voor ieder budget, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Als je kiest voor de ST182320-QW van het Amerikaanse merk, dan heb je een grastrimmer die je vele jaren zal helpen met het bereiken van een uitstekend resultaat bij het trimmen van je gazon en randen. De montage is eenvoudig maar robuust, zodat er niet snel een onderdeel kapot zal gaan. Het accusysteem is uitwisselbaar met andere Black & Decker-apparaten op een accuspanning van 18 volt.

Gebruiksgemak

De werkhoogte kun je, dankzij een telescopische steel, instellen tussen de 101 en 127 centimeter. Dat is belangrijk, want je wilt niet hoeven trimmen met een kromme rug. Daarbij houd je de trimmer vast aan twee stevige handgrepen. Het belangrijkste kenmerk is de precisie waarmee je de trimkop kunt gebruiken. Deze is voorzien van een graskantgeleider voor een strak resultaat. Daarnaast zit er ook een beschermbeugel op de kantenmaaier. Zo bescherm je je planten en bloemen als je vlak langs een bloemperk aan het werk gaat.

Black & Decker accu grastrimmer | Voor- en nadelen

Kies je voor de kwaliteit en draagbaarheid van deze accutrimmer, of heb je andere wensen? Bekijk nog eens de voor- en nadelen op een rijtje.

  • + Stevige kwaliteit en robuuste afwerking, zodat deze trimmer vele jaren mee kan.
  • + Door de accu heb je optimale bewegingsvrijheid en kun je de trimmer overal gebruiken.
  • + Met net geen 3 kg aan gewicht is deze trimmer goed te hanteren en lang te gebruiken.
  • – Het opladen van de accu duurt erg lang: zorg dus voor een reserveaccu.

Belangrijkste specificaties van de Black & Decker ST182320-QW

  • Maaibreedte: 25 cm
  • Aandrijving: accu (B+D 18 volt)
  • Accuspanning: 18 volt
  • Geluidsniveau: 96 dB
  • Gewicht: 3.0 kg