Bosch ART 23-18 Li accugrastrimmerBosch ART 23-18 Li accugrastrimmer | Als je het trimmen van je gazon serieus wilt aanpakken, maar toch de voordelen van een draadloze trimmer met een accu wilt hebben, dan is de ART 23-18 Li van Bosch een interessante optie. Het is een veelzijdig model dat geschikt is voor uiteenlopende klusjes: of je nu de randen van het gazon in de tuin perfect wilt bijsnoeien, of het onkruid en hoge gras bij je vakantiehuis te lijf wilt gaan, deze lichte en compacte trimmer is er klaar voor. Met de verstelbare, ergonomische grepen pak je hem moeiteloos op en heb je, als het moet, uren trimplezier. Een van de best verkochte grastrimmers van dit moment.

Bestel direct een Bosch accugrastrimmer
Nu bestellen

Kenmerken van de Bosch ART 23-18 Li

Bosch zet met de ART 23-18 Li in op de volgende kenmerken: draagbaar, eenvoudig in het gebruik, en flexibel inzetbaar. Door de accu en het gewicht van 2.3 kg neem je deze kantenmaaier eenvoudig mee naar iedere plek waar getrimd moet worden. Je kunt het apparaat flexibel instellen om ook op de moeilijkst bereikbare plekjes te komen. Als je hoog gras en onkruid wilt wieden, kan dat ook. Deze grastrimmer werkt immers niet met een draad, maar met een plastic mes. Dat is steviger en energiezuiniger, zodat je langer doorwerkt op een acculading.

Afwerking en kwaliteit

Bosch is een merk dat alom bekend staat als garantie voor goede kwaliteit. Vooral op het gebied van stevige powertools voor consumenten, die het niveau van duur en professioneel werkgereedschap benaderen, is Bosch geliefd. In deze traditie past tuingereedschap, zoals heggenscharen, maaiers en grastrimmers ook prima. De ART 23-18 Li is een grastrimmer met een robuuste en degelijke afwerking, gericht op een veelzijdigheid aan toepassingen. Dat merk je aan de afwerking, die erg compleet is met een tweede handgreep en flexibele, draaibare snoeikop. Het plastic mes is steviger dan draad en maakt de trimmer ook geschikt om hoger gras mee te maaien.

Gebruiksgemak

Waar je ook gras wilt trimmen, met deze Bosch kantenmaaier kun je er zeker bij. Daar zorgt de draaibare snoeikop wel voor: deze kun je op allerlei manieren roteren. Zo kom je ook onder tuinmeubels en achter struiken. Het instelbare extra handvat zorgt ervoor dat je tijdens het trimmen van deze moeilijk bereikbare plekjes nog steeds optimale controle hebt. Het bereik van de telescopische steel is 80 tot 115 cm, zodat je, ongeacht je lichaamslengte, altijd wel een comfortabele werkhoogte kunt vinden.

Bosch accu grastrimmer | Voor- en nadelen

Wat zijn de belangrijkste redenen om voor de ART 23-18 Li te kiezen, of om toch even verder te kijken? Hier zie je de voor- en nadelen van deze trimmer.

  • + Licht in gewicht en erg handig in het gebruik.
  • + Een krachtige grastrimmer met een plastic mes, die ook hoog gras en licht onkruid aankan.
  • + Geschikt om ook veel moeilijk bereikbare plekken eenvoudig te trimmen.
  • – Het messysteem kan moeite hebben met dicht langs muren trimmen.

Belangrijkste specificaties van de Bosch ART 23-18 Li

  • Maaibreedte: 23 cm
  • Aandrijving: accu (Bosch Power For All)
  • Accuspanning: 18 volt
  • Geluidsniveau: 88 dB
  • Gewicht: 2.3 kg