Bosch ART 23 SL grastrimmerBosch ART 23 SL elektrische grastrimmer | Heb je maar een klein gazon, maar wil je dit wel perfect tot aan de randen bij kunnen houden? Met deze grastrimmer van Bosch heb je degelijke kwaliteit in handen voor de trimklussen waar niet veel voor nodig is. Deze trimmer is niet geschikt voor het wieden van onkruid en hoog gras, maar daar koop je hem dan ook niet voor. De ART 23 SL zal je jaar in, jaar uit helpen met het op orde houden van je gazon en is een goede keuze voor mensen met een kleinere tuin.

Bestel direct een Bosch elektrische grastrimmer
Nu bestellen

Kenmerken van de Bosch ART 23 SL

Als je maar af en toe wilt trimmen, maar dat het liefste wel doet met een kwalitatief hoogwaardige trimmer, dan is dit een prima keuze. Wat de Bosch ART 23 SL mist in mogelijkheden, maakt hij meer dan goed in de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Als je maar een klein stukje gazonrand hoeft te snoeien, heb je geen behoefte aan een kantenmaaier met uitgebreide opties, en is deze basic trimmer op netstroom meer dan voldoende. Dit is een grastrimmer voor mensen die graag willen kunnen bouwen op de hoge kwaliteit van een apparaat van Bosch, maar niet veel extra mogelijkheden nodig hebben.

Afwerking en kwaliteit

Je schaft met deze grastrimmer van Bosch een kwalitatief hoogwaardig apparaat aan voor een zeer voordelige prijs. Je voelt meteen als je de trimmer vastpakt, dat je een degelijk apparaat in handen hebt. De uitvoering is dan ook helemaal gericht op kwaliteit en niet op allerlei extra functies. Verwacht dus geen eindeloze instelmogelijkheden, maar wel een solide, elektrisch aangedreven trimkop die geen moeite zal hebben met uiteenlopende kleine trimklussen. Het is een prima aanschaf voor als je een net iets strakker maairesultaat wilt dan alleen met een grasmaaier.

Gebruiksgemak

De Bosch ART 23 SL grastrimmer is erg basic uitgevoerd, en daardoor prima geschikt om snel kleine stukken gazon bij te trimmen. Door het ontbreken van veel instelmogelijkheden, zoals een verstelbare, telescopische steel, kun je er beter niet al te lang mee werken. Maar de meeste mensen zullen zonder problemen de grasranden kunnen bijsnoeien met dit apparaat. Het stevige, extra handvat dat geïntegreerd is in de behuizing, helpt daar zeker bij. Bovendien is hij met 1.7 kg erg licht in gewicht en daardoor prettig te hanteren.

Bosch elektrische grastrimmer | Voor- en nadelen

Is deze no-nonsense, voordelige en lichtgewicht kantenmaaier wat je nodig hebt voor wat licht onderhoud in je tuin, of heb je behoefte aan meer? Bekijk nogmaals de voor- en nadelen:

  • + Voordelige optie voor mensen die weinig hoeven te trimmen, maar daarvoor wel graag een goed stuk gereedschap gebruiken.
  • + Door het lichte gewicht en extra handgreep prima geschikt voor lichte trimklusjes.
  • – Weinig instelmogelijkheden, zoals een vaste steel en geen draaibare kop, zorgen ervoor dat deze trimmer niet geschikt is voor grotere of meer veeleisende klussen.

Belangrijkste specificaties van de Bosch ART 23 SL

  • Maaibreedte: 23 cm
  • Aandrijving: elektrisch (230 V netsnoer)
  • Vermogen: 280 watt
  • Geluidsniveau: 91 dB
  • Gewicht: 1.7 kg