Bosch ART 26-18 Li + grastrimmerBosch ART 26-18 Li + accu grastrimmer | Als je een goede grastrimmer wilt, maar vindt dat de meeste modellen toch niet iets tekortkomen, dan is de ART 26-18 Li + zeker het overwegen waard. Deze accutrimmer heeft alles aan boord om aan al je trimbehoeftes te kunnen voldoen: een stevig, kunststof mes om ook zwaarder trimwerk te kunnen doen, diverse instelmogelijkheden en een stevig en handig geleidewiel, zodat het werken ermee niet zwaar is. Al deze mogelijkheden en de degelijke kwaliteit maken dit een grastrimmer voor de veeleisende gebruiker.

Bestel direct een Bosch accu grastrimmer
Nu bestellen

Kenmerken van de Bosch ART 26-18 Li +

Houd je er bij het trimmen ook niet van om de hele tijd een verlengsnoer achter je aan te moeten zeulen? De Bosch ART 26-18 Li + is niet alleen krachtig en compleet genoeg voor flinke snoeiklussen, maar doet dit ook nog eens op een accu. Zo kun je zonder gedoe met snoeren snel en makkelijk overal het gras trimmen. Als je daarbij wat langer wilt doorwerken, kun je het bijgeleverde steunwiel monteren, zodat het trimmen een stuk lichter wordt. Je kunt de trimmer ook zonder gebruiken, om snel even een randje bij te werken of op moeilijk bereikbare plekken te komen.

Afwerking en kwaliteit

Zoals bij alle apparaten van Bosch, mag je ook bij deze zeer complete accutrimmer een hoge bouwkwaliteit verwachten. Maar de voordelen houden niet op bij deze kwaliteit, want dit is zeker geen basic model van Bosch. De grastrimmer is uitgerust met een telescopisch verstelbare steel, verstelbaar extra handvat en afneembaar steunwiel om het werken ermee zo praktisch en comfortabel mogelijk te maken. Door het gebruik van een plastic mes kun je er ook stugger gras, hoog gras en onkruid mee te lijf, en gaat deze trimmer meer de kant op van een maaimachine.

Gebruiksgemak

Bij de ART 26-18 Li + is duidelijk te zien dat Bosch hier gebruikersgemak hoog in het vaandel heeft staan. Je hoeft bijna geen aparte grasmaaier meer aan te schaffen met deze trimmer, behalve natuurlijk als je een flink gazon hebt. Deze Bosch accugrastrimmer laat zich makkelijk hanteren en voor je het weet, heb je 1.000 meter graskant afgewerkt op een enkele acculading. Ook kun je makkelijk om struiken heen en onder tuinbakjes komen door de flexibele trimkop. Dankzij het verstelbare extra handvat en de geleidewielen werk je comfortabel en secuur op een gelijke maaihoogte.

Bosch accu grastrimmer | Voor- en nadelen

Is de Bosch ART 26-18 Li + de beste accugrastrimmer voor je grasperken en/of gazon, of zoek je toch iets anders? Bekijk nog eens de voor- en nadelen in het kort:

  • + Door het mes en de krachtige motor heb je geen enkele moeite met hoog gras, stug gras en onkruid naast het trimmen van een gewoon gazon.
  • + De kwaliteit is hoog, zoals je van Bosch mag verwachten.
  • – Het mes heeft de neiging om snel te slijten.

Belangrijkste specificaties van de Bosch ART 26-18 Li +

  • Maaibreedte: 26 cm
  • Aandrijving: accu (Bosch Power For All)
  • Accuspanning: 18 volt
  • Geluidsniveau: 88 dB
  • Gewicht: 2.5 kg