Bosch ART 35 grastrimmer

Bosch kan jou altijd helpen om de tuin naar behoren uit te laten zien. De verschillende apparaten hebben daarbij allemaal een eigen functie, waardoor je deze geheel naar wens aan zou kunnen sluiten. De apparaten van Bosch zijn daarbij altijd van hoogwaardige kwaliteit, waardoor je voor een langere tijd aan de slag kunt gaan. Zo ook met de grastrimmers van de fabrikant. Zo kun je bijvoorbeeld gaan kijken naar de Bosch ART 35 grastrimmer. Nadat je weet wat deze grastrimmer voor jou kan betekenen, wil je nooit meer iets anders.

Bestel direct een Bosch grastrimmer
Nu bestellen

Bosch ART 35 grastrimmer overzicht

Deze Bosch grastrimmer kan het lange gras in jouw tuin weer kort maken. Daarbij is de kantenmaaier ook geschikt voor weiden en wilde hoeken in de tuin. Je hebt hierdoor een allround apparaat te pakken die ervoor zorgt dat jouw plek weer ontspannen gaat zijn. Het maakt daarbij niet uit hoe groot jouw tuin is, de motor is krachtig genoeg om de grotere gazonnen aan te kunnen pakken. Het energiezuinige apparaat jaagt jou daarbij nooit in extra kosten en kan ervoor zorgen dat je voorzien bent van alle gemakken.

In de doos

  • Bosch ART 35 grastrimmer
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Bosch ART 35 grastrimmer

Bosch ART 35 grastrimmerWanneer je met de Bosch ART 35 grastrimmer aan de slag wilt gaan, moet je hem eerst aansluiten op de netstroom. Hiervoor kun je een verlengkabel aanschaffen die lang genoeg is voor jouw tuin. Darana is het een kwestie van de juiste instellingen plaatsen met de knoppen, zodat je altijd het resultaat bereikt dat je wilt bereiken. Met de ergonomische handgrepen hoef je alleen nog maar de grastrimmer te bewegen, zodat de snijbladen het werk kunnen gaan doen en je weer kunt genieten van goed gemaaid gras.

Daarbij kun je ook direct gaan kijken naar het onderhoud. Er is niet heel veel nodig om de levensduur van de elektrische grastrimmer zo lang mogelijk te maken. Aan het einde van de werkzaamheden haal je de stroom eraf en bekijk je of er geen tuinafval achtergebleven is tussen de snijbladen. Daarna berg je de grastrimmer op een droge plaats op, zodat je hem er weer bij kunt pakken bij een volgend gebruik.

Voor- en nadelen van de Bosch ART 35 trimmer

Gelukkig heeft deze trimmer van Bosch jou veel voordelen te bieden. Je hebt veel bescherming tijdens de werkzaamheden. Daarbij is de grastrimmer ook beschermd tegen omvallen. Je kunt hierdoor altijd veilig te werk gaan en onzorgvuldig opbergen brengt ook niet direct veel schade met zich mee. Het is tevens een compact model, waardoor deze door iedereen te bedienen is. Ondanks de motor zul je weinig belasting van jouw lichaam ervaren. Houd er wel rekening mee dat je een goede verlengkabel nodig hebt om te kunnen profiteren van de voordelen van het apparaat.

Conclusie Bosch grastrimmer

De Bosch ART 35 elektrische grastrimmer is een goede kantenmaaier voor iedere tuin. De kracht van de motor zorgt ervoor dat je zelfs bij de grotere tuinen eenvoudig aan de slag kunt gaan, zolang je maar een verlengkabel hebt die lang genoeg is. Je hoeft ook niet bang te zijn voor hoge kosten. Door de gunstige prijs past deze grastrimmer bij veel verschillende budgetten en is het voor iedereen een goede toevoeging aan het tuingereedschap.