Gardena grastrimmer

Een Gardena grastrimmer wordt door veel mensen gebruikt. Gardena is dan ook een grote leverancier van diverse soorten tuingereedschap. De accutrimmers bezitten allemaal een nieuw ontwikkelde lithium-ion accu. Deze accu heeft een zeer lange gebruiksduur. Gardena grastrimmers zijn makkelijk in het gebruik door de grote handgreep aan de voorkant. Verder zijn de grastrimmers eenvoudig aan je eigen lengte aan te passen zodat je ontspannen kunt werken.

Vergelijk de beste Gardena grastrimmers
Prijzen vergelijken

 

 

Gardena ComfortCut Li-18/23 R

Gras trimmen met een accutrimmer? Dat gaat prima met de Gardena ComfortCut Li-18/23 R. Dankzij het ontbreken van een netsnoer en zijn gewicht van 2,3kg is de kantenmaaier gemakkelijk te hanteren. De werktijd op een acculading is ongeveer 50 minuten. Net als veel andere Gardena kantenmaaier is dit exemplaar voorzien van een planten beschermingsbeugel om je planten tijdens het snoeien ongemoeid te laten. De ComfortCut Li-18/23 R is uitgerust met plastic messen waardoor je ook stugger gras een kopje kleiner kunt maken. Een draaibare trimkop en telescopische steel maken het een fijn apparaat om mee te werken.

Gardena grastrimmer - Gardena ComfortCut Li-18/23 RGardena ComfortCut Li-18/23 R
Accu grastrimmer
Maaicirkel: 23cm
Trimmechanisme: mes
Geluidsniveau: 86 dB
Telescopische steel: ja
Draaibare kop: ja

 

Gardena EasyCut Li-18/23 R

Om met de voordelen te beginnen: Geen verlengsnoer nodig door werking op accu: je kunt maximaal 50 minuten trimmen op een volle acculading. Het lage gewicht van slechts 2,3 kg, de telescoopsteel het tweede handvat en een plastic mes maken het plaatje af. Goed om te weten is doordat de EasyCut Li-18/23 R is uitgerust met een mes systeem, je ook onkruid en stuggere grassen netjes wegmaaien. Kom je aan bij dierbare planten, dan zorgt de meegeleverde plantenbeschermingsbeugel ervoor dat ze jouw trimfestijn overleven. Een nadeel is dat je de draaikop niet kunt kantelen om op moeilijk bereikbare plekken te komen. Kun je hier mee leven, dan til je je zeker geen breuk aan de EasyCut Li-18/23 R.

Gardena grastrimmer - Gardena EasyCut Li-18/23 RGardena EasyCut Li-18/23 R
Accu grastrimmer
Maaicirkel: 23cm
Trimmechanisme: mes
Geluidsniveau: 88 dB
Telescopische steel: ja
Draaibare kop: nee

 

Gardena PowerCut Plus 650/30

Over een powertool gesproken. De Gardena PowerCut Plus 650/30 heeft een vermogen van maar liefst 650 watt en is voorzien van alles wat je maar te wensen hebt. Naast een maacirkel van 30 centimeter, een kantelbare trimkop, telescopische steel en extra handvat beschikt dit model ook over een beschermingsbeugel voor het sparen van je planten en bloemenperk. Wil je grote oppervlakken, lange graskanten of talud trimmen? Kies dan voor de PowerCut Plus 650/30. Let op, er wordt geen draagriem meegeleverd. Doordat deze Gardena grastrimmer een gewicht heeft van ruim 3,5kg en je vast lange trimsessies voor ogen hebt, is het aan te raden een draagriem bij te bestellen.

Gardena grastrimmer - Gardena PowerCut Plus 650-30Gardena PowerCut Plus 650/30
Elektrische grastrimmer
Maaicirkel: 30cm
Trimmechanisme: draad
Geluidsniveau: 93 dB
Telescopische steel: ja
Draaibare kop: ja

 

Gardena EasyCut 400

Ondanks dat de Gardena EasyCut 400 slechts een vermogen van 400 watt heeft, kan hij goed meekomen met zijn broers en zussen. De EascyCut 400 weegt slechts 2,4kg en is zodoende goed te hanteren. Tel daarbij op dat het model een uitschuifbare steel heeft, een verstelbaar handvat en last but not least een draaibare kop. Deze maakt het mogelijk om op plekken te trimmen die je anders lastig zou kunnen bereiken.

Gardena grastrimmer - Gardena PowerCut Plus 650-30Gardena EasyCut 400/25
Elektrische grastrimmer
Maaicirkel: 25cm
Trimmechanisme: draad
Geluidsniveau: 96 dB
Telescopische steel: ja
Draaibare kop: ja

 

Gardena ComfortCut 450

De Gardena ComfortCut 450 is een goede grastrimmer die dankzij zijn kantelbare kop naast het trimmen van gazonranden deze ook lekker strak af kan snijden. Met zijn 450 watt zal deze Gardena grastrimmer je qua vermogen niet in de steek laten. Als je gebruik maakt van de beschermingsbeugel voorkom je het meetrimmen van je favoriete bloemenperk. De kantelbare kop is ideaal om gazonkanten strak af te snijden en de telescopische steel samen met het verstelbare handvat zorgt ervoor dat je altijd op de juiste werkhoogte aan het trimmen bent.

Gardena grastrimmer - Gardena PowerCut Plus 650-30Gardena ComfortCut 450
Elektrische grastrimmer
Maaicirkel: 25cm
Trimmechanisme: draad
Geluidsniveau: 96 dB
Telescopische steel: ja
Draaibare kop: ja