McCulloch B26 PS bosmaaierMcCulloch B26 PS Toolkit benzine bosmaaier en heggenschaar | Heb je een heg, maar ook de behoefte om veel lage begroeiing weg te maaien? Met een bosmaaier kun je niet uit de voeten met je heg, en een heggenschaar is natuurlijk niet geschikt voor maaiwerk. Maar voordat je twee losse apparaten koopt, kun je de McCulloch B26 PS Toolkit eens overwegen. Dit slimme en innovatieve stuk tuingereedschap combineert zowel een bosmaaier als een heggenschaar in een apparaat. Daarbij beschik je, dankzij de tweetakt benzinemotor, over een flinke dosis vermogen, en over een grote mate van bewegingsvrijheid.

Bestel direct een McCulloch benzine bosmaaier
Nu bestellen

Kenmerken van de McCulloch B26 PS Toolkit

Als je je heggen in topvorm wilt houden, kan het nodig zijn deze niet alleen te snoeien, maar ook allerlei wildgroei en onkruid er omheen weg te maaien. Precies voor deze doeleinden heeft McCulloch de B26 PS Toolkit ontwikkeld. Deze toolkit combineert alle voordelen van een krachtige benzine bosmaaier met de flexibiliteit en inzetbaarheid van een telescopische heggenschaar. Voor beide functies heeft hij alles in huis om naar tevredenheid te kunnen gebruiken. Daarom levert McCulloch er naast een opzetstuk als heggenschaar en een maaimes, ook een draadkop bij, voor lichter snoei- en trimwerk. Het grastrimmer onderhoud is daarbij erg eenvoudig uit te voeren.

Afwerking en kwaliteit

Meestal leveren multitools iets in op het gebied van kwaliteit. In ruil daarvoor heb je het voordeel van meerdere apparaten in een, zonder dat je daarvoor extra geld hoeft neer te tellen, of extra ruimte in je schuur. Maar met de McCulloch B26 PS Toolkit hoef je niet bang te zijn dat je iets inlevert op het gebied van kwaliteit. Zowel het bosmaaier- als het heggenschaargedeelte zijn prima in orde. De afwerking als bosmaaier is niet met het traditionele “fietsstuur” voor de handgrepen, maar met steelhandvat en een breed, dwars gemonteerd, extra handvat. Zo is het apparaat ook goed als heggenschaar gebruiken, wat met een fietsstuur-handvat niet kan.

Gebruiksgemak

Deze toolkit is ontworpen om op twee manieren te kunnen gebruiken, en voldoet prima zowel als bosmaaier en grastrimmer als heggenschaar. Je kunt er zonder problemen mee werken door de ergonomische handgrepen en snel omschakelen tussen de functies. Dit is in principe niet veel meer dan het verwisselen van opzetstukken. Als bosmaaier beschik je over een mes en een draadkop. Met de kop is de draadlengte snel aan te vullen door ermee op de grond te tikken. Als heggenschaar beschik je over een draai- en kantelbaar snijgedeelte, waarmee je ook hogere heggen kunt snoeien dankzij de telescopische steel.

Voor- en nadelen

Is de McCulloch B26 PS Toolkit ook voor jou de ideale manier om het maaionderhoud van je tuin én het bijsnoeien van je heg te combineren, of ga je toch liever voor losse apparaten? Laat je nogmaals overtuigen door de voor- en nadelen:

  • + Twee apparaten in een, die allebei uitstekend hun functie vervullen.
  • + De telescopische en draaibare heggenschaar kan overal makkelijk bij.
  • – Het vermogen van 750 watt is aan de lage kant voor een benzinemotor.

Belangrijkste specificaties van de McCulloch B26 PS Toolkit

  • Maaibreedte mes: 20 cm
  • Maaibreedte draad: 26 cm
  • Aandrijving: benzine (tweetakt, 750 watt)
  • Geluidsniveau: 112 dB
  • Gewicht: 5.4 kg