MTD Smart BC 52 benzine bosmaaier

Een bosmaaier komt in verschillende soorten en maten. Het is afhankelijk van jouw wensen en eisen welke mogelijkheid jij aan gaat schaffen. Zo kun je voor verschillende energiebronnen gaan, maar ook een groter of een kleiner apparaat. Afhankelijk van de wensen kun je zelfs gaan kijken naar bosmaaiers die meer kunnen dan alleen een beetje snoeien. MTD is een fabrikant die voor iedere wens wel een model in het assortiment heeft zitten. Een van de opties die je dan hebt, is de MTD Smart BC 52 420 mm benzine bosmaaier. Lees snel verder om te zien hoe deze benzinebosmaaier werkt.

Bestel direct een MTD bosmaaier
Nu bestellen

MTD Smart BC 52 benzine bosmaaier

De MTD Smart BC 52 420 mm benzine bosmaaier is een beginnersmodel waarmee de hoognodige klussen in de tuin gedaan kunnen worden. De tip-technologie zorgt er daarbij voor dat je de juiste draadlengte te pakken hebt, zodat je zelf niets meer hoeft te doen. Het ergonomische handvat zorgt er daarbij weer voor dat je altijd voldoende grip hebt en een goede werkhouding kan realiseren. Aan het einde van de werkzaamheden heb je geen spierpijn en andere lichamelijke klachten meer. Dit alles is mogelijk met deze betaalbare benzine bosmaaier.

In de doos

  • MTD Smart BC 52 420 mm benzine bosmaaier
  • Handleiding
  • Accessoires

MTD Smart BC 43 benzine bosmaaierBediening en onderhoud van de MTD Smart BC 52 benzinebosmaaier

De grastrimmer van MTD behoeft niet veel kennis van zaken om ermee aan de slag te gaan. Je zorgt er als eerste voor dat de benzine bijgevuld is, zodat er voldoende brandstof beschikbaar is om de werkzaamheden uit te voeren. Daarna hoef je het apparaat alleen maar op de grond te houden, zodat de draadlengte aangepast wordt aan het werk dat verricht moet worden. Je hoeft daarna alleen nog maar de bosmaaier heen en weer te bewegen, zodat de snijgereedschappen hun werk kunnen doen en jij weer kunt gaan genieten van goed gemaaid gras en een mooi uitziende struik. Ook wat betreft het onderhoud hoef je weinig meer te doen buiten het apparaat schoon te maken en de benzine bij te vullen.

Voor- en nadelen van de MTD Smart BC 52 bosmaaier

Deze MTD bosmaaier is een compacte bosmaaier waardoor je met het lichte gewicht alle werkzaamheden uit kunt gaan voeren. Met het hoge toerental en de kracht van de motor word je nooit meer teleurgesteld. Een ander groot voordeel is de prijs. Voor nog geen 200 euro heb je een apparaat te pakken die meer kan dan alleen de randen van het gazon bijhouden. Je kunt er tevens voldoende andere apparaten op aansluiten voor nog meer gebruiksgemak. Het enige waar je dan nog rekening mee moet houden is de benzineprijs die de ene keer hoger is dan de andere keer.

Conclusie MTD bosmaaier

Dit tuingereedschap is een goede oplossing wanneer je nog niet veel verstand hebt van een grastrimmer of bosmaaier. Er is namelijk weinig voor nodig om het apparaat aan de praat te krijgen en je hoeft tevens vrijwel geen onderhoud meer uit te voeren. Jouw tuin gaat er altijd goed uitzien, waarvoor slechts enkele handelingen nodig zijn. Neem deze bosmaaier daarom mee in de vergelijking.