Powerplus POWXG30030 grastrimmer

Jouw tuin is jouw paradijs. In vrijwel ieder seizoen is er veel te zien als je een goede indeling hebt. Dit houdt echter ook in dat je het juiste onderhoud uit moet voeren. Dit onderhoud neemt soms veel tijd in beslag en kan tegelijkertijd zorgen voor lichamelijke klachten. Met goed tuingereedschap kun je het eenvoudiger maken, zullen lichamelijke problemen uitblijven en zorg je ervoor dat jouw tuin er weer goed uitziet. De Powerplus POWXG30030 grastrimmer kan jou hierbij helpen. Maar is het wel een goed apparaat voor jouw tuin? En wat kun je ervan verwachten?
Bestel direct een Powerplus grastrimmer
Nu bestellen

Powerplus POWXG30030 grastrimmerPowerplus POWXG30030 grastrimmer

De Powerplus POWXG30030 grastrimmer is een tuingereedschap waar je verschillende functies en extra’s tegen gaat komen. De grastrimmer kent een vermogen van 400 Watt en heeft een maaicirkel van 27 centimeter beschikbaar. De meeste tuinen kunnen hierdoor eenvoudig onderhouden worden. Dankzij de telescopische steel kun je de juiste werkhoogte krijgen en de automatische draadverlenging zorgt dat je geen extra handelingen meer uit hoeft te voeren. De beschermbeugel zal jouw planten altijd sparen tijdens het uitvoeren van het onderhoud. Jij zorgt ervoor dat jouw gazon er weer goed bij ligt met slechts één apparaat.

In de doos

  • Powerplus POWXG30030 grastrimmer
  • Draaispoel

Installatie en bediening van de Powerplus POWXG30030 grastrimmer

Als je de toesten wilt gebruiken, moet je ervoor zorgen dat je een verlengkabel klaar hebt liggen. De grastrimmer werkt namelijk volledig elektrisch, waardoor je voor langere tijd door kunt gaan met de werkzaamheden. Stel de strimmer ook helemaal in, zodat je een goede werkhouding aan kunt nemen. Je hoeft alleen nog het draad in de goede lengte te krijgen, wat je met slechts één tik op de grond doet. Jij zorgt dan voor een strakke afwerking van het gazon en de graskanten. Aan het einde kun je alles weer naar behoren opbergen.

Technische specificaties

  • Type trimmer: grastrimmer
  • Geschikt voor: Rand van het gazon
  • Maaibreedte messen: –
  • Maaibreedte daad: 27 cm
  • Geluidsniveau: 96 dB
  • Stroomvoorziening: Elektrisch
  • Vereiste spanning: 230 Volt

Voor- en nadelen van de Powerplus POWXG30030 grastrimmer

Een van de grootste voordelen aan de Powerplus POWXG30030 grastrimmer is dat deze voorzien is van een draaibare kop. Deze kop zorgt dat je zelfs de moeilijk bereikbare plekken kunt voorzien van een geheel nieuwe uitstraling. Je hoeft hiervoor ook niet in een verkeerde houding te staan. Je past de telescopische steel namelijk aan jouw lengte aan, waardoor je goed aan de slag kunt. De kantgeleiderwiel zorgt dat jij een strakke afwerking krijgt. Met behulp van de beschermkap zullen jouw planten niet gesnoeid worden aan de rand van jouw grasveld. Wel moet je er rekening mee houden dat het netsnoer vrij kort is. Een verlengsnoer is daarom wel belangrijk om aan alle kanten van jouw tuin te komen.

Conclusie

Voor de gemiddelde tuinen kan deze grastrimmer van Powerplus een goede oplossing zijn. Doordat het een gebruiksvriendelijk apparaat is, ben je niet meer lang bezig om alles naar behoren te onderhouden. Echter is het niet de beste oplossing voor de grotere tuinen. Je kunt namelijk al snel in de problemen komen door het verlengsnoer. Je zult daarom een goede keuze moeten maken en daarbij ook moeten letten op jouw eigen situatie, zodat jij uiteindelijk een grastrimmer hebt die bij jou past. Deze grastrimmer kan jou op voldoende vlakken helpen.