Powerplus POWXG3005 accu grastrimmerPowerplus POWXG3005 grastrimmer | De POWXG3005 van Powerplus is een voordelige grastrimmer die net wat meer biedt dan andere trimmers in dit prijssegment. Je krijgt veel waar voor een relatief lage prijs: wat dacht je van een kantgeleiderwiel, verstelbaar extra handvat en een maaibreedte van maar liefst 33 cm? De maaier heeft maar liefst 550 watt aan vermogen in de elektromotor, die je met een verlengsnoer kunt aansluiten op 230 volt netstroom. Wil je graag een grastrimmer kopen en ben je op zoek  naar een grastrimmer die veel vermogen en opties biedt voor een toch voordelige prijs? Dan is dit een goede keuze.

Bestel direct een Powerplus grastrimmer
Nu bestellen

Kenmerken van de grastrimmer

Wat moet een Powerplus grastrimmer allemaal kunnen om je gazon goed bij te kunnen houden? Sommige mensen geven de voorkeur aan een zo ‘basic’ mogelijk model, maar sommige extraatjes zijn altijd mooi meegenomen. Bijvoorbeeld een automatische draadaanvoer, een extra handvat en een instelbare draaikop met kantgeleiderwiel. Dit helpt je met het zeer precies werken aan de rand van het gazon. De POWXG3005 biedt dit soort handige extraatjes, en meer, voor een toch voordelige prijs.

Afwerking en kwaliteit

Het belangrijkste kenmerk van Powerplus is de grote hoeveelheid mogelijkheden van hun gereedschap, terwijl de prijs toch erg voordelig blijft. Dat zie je ook terug in de POWXG3005, die zowel meer vermogen, een grotere maaibreedte en meer extra’s biedt dan vergelijkbare trimmers in dezelfde prijsklasse of die zelfs duurder zijn. Omdat deze grastrimmer een (kort) elektriciteitssnoer heeft, zit je nog wel altijd vast aan een verlengsnoer om de randen van het hele gazon te kunnen trimmen. Maar daar krijg je wel genoeg mogelijkheden voor terug om je grasveld in topvorm te kunnen houden.

Gebruiksgemak

De Powerplus POWXG3005 werkt met een draad om te snoeien. Omdat draad snel slijt, moet je deze steeds opnieuw aanvoeren van een spoel. Gelukkig gaat dat bij deze grastrimmer volledig automatisch. Daar hoef je je tijdens het trimmen dus geen zorgen over te maken. Om de graskanten helemaal strak af te werken, kun je de trimkop in een verticale stand zetten. Het kantgeleidewiel zorgt er vervolgens voor de je strak en precies kunt werken, net als met een kantensnijder. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de werkhoogte en het extra handvat ook nog eens precies instellen. Je werkt dus altijd op een voor jou comfortabele manier. Een van de beste gazontrimmers van nu.

Powerplus grastrimmer | Voor- en nadelen

Heeft de POWXG3005 genoeg aan boord om toereikend te zijn voor jouw behoeftes, of ben je toch op zoek naar iets anders? Dit zijn de belangrijkste voor- en nadelen:

  • + Een voordelige grastrimmer die erg compleet is in de mogelijkheden die je ermee hebt.
  • + Met maar liefst 550 watt aan vermogen en een maaibreedte van 33 cm heb je genoeg in huis om goed te kunnen trimmen.
  • + Je kunt er zeer precies en comfortabel mee werken dankzij het geleidewiel, instelbare tweede handvat en telescopisch verstelbare steel.
  • – Het korte netsnoer maakt dat je niet zonder netstroom en verlengsnoer kunt werken.

Belangrijkste specificaties van de Powerplus POWXG3005 trimmer

  • Maaibreedte: 33 cm
  • Aandrijving: elektrisch (230 V netsnoer)
  • Vermogen: 550 watt
  • Geluidsniveau: 96 dB
  • Gewicht: 3.8 kg