Powertech PT-550 kantenmaaier

Powertech staat bekend om verschillende powertools die jarenlang goed werk kunnen leveren. De verschillende apparaten zijn voor meerdere klussen inzetbaar, waardoor je niet veel geld kwijt hoeft te zijn om alles in en rondom jouw huis te kunnen voltooien. Zo ook als je een bosmaaier aanschaft. Deze wordt ook wel een kantenmaaier genoemd en zorgt voor jouw gazon, de struiken en het verwijderen van onkruid. Hoe beter je jezelf erin verdiept, hoe meer resultaten je kunt behalen. De Powertech PT-550 kantenmaaier is een van de opties die je hebt.

Bestel direct een Powertech bosmaaier
Nu bestellen

Powertech PT-550 kantenmaaier

De Powertech PT-550 kantenmaaier is een krachtige benzinebosmaaier welke 8000 toeren per minuut maakt. Hierdoor kunnen verschillende werkzaamheden uitgevoerd worden. Denk bijvoorbeeld aan het trimmen van het gras, maar ook het weghalen van onkruid. Hiervoor hoef je alleen maar de messen te wisselen, zodat het apparaat zijn werk kan gaan doen. Het compacte model zorgt ervoor dat je geen lichamelijke klachten krijgt en een goede werkhouding aan kunt nemen. Aan het einde van de dag heb je geen last meer van pijnlijke spieren.

In de doos

  • Powertech PT-550 kantenmaaier
  • Handleiding
  • Accessoires

Bediening en onderhoud van de Powertech PT-550 grastrimmer

Powertech PT-550 kantenmaaier benzine bosmaaierDe Powertech PT-550 kantenmaaier is eenvoudig te hanteren. Het lichte gewicht zorgt er namelijk voor dat je de bewegingen soepel uit kunt voeren. Hiervoor hoef je alleen maar te zorgen dat er voldoende benzine in zit om de motor te laten draaien. Ook kun je met een simpele handeling de snijgereedschappen wisselen. Hierdoor kun je het gereedschap aanpassen aan de taak die je gaat uitvoeren en kom je niets meer te kort. Aan het einde van de werkzaamheden kun je het apparaat gewoon opbergen.

Ook qua onderhoud heb je bijna geen omkijken naar deze Powertech trimmer. De bosmaaier moet alleen nagekeken worden op brandstof, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Vergeet daarbij ook niet om te controleren of er geen tuinafval achtergebleven is. Dit afval kan namelijk leiden tot slijtage aan de bladen en de motor, waardoor je sneller naar een nieuw apparaat uit moet gaan kijken. Zo voorkom je uiteindelijk dat je veel meer geld kwijt gaat zijn met slechts een beetje onderhoud.

Voor- en nadelen van de Powertech PT-550 bosmaaier

De voordelen van de kantenmaaier zijn niet op een hand te tellen. Zo heb je bijvoorbeeld meerdere mogelijkheden met deze bosmaaier. Je hoeft tussendoor dus niet te wisselen tussen apparaten om jouw tuin goed te kunnen onderhouden. Dankzij de kracht van het apparaat hoef je ook niet meer teleurgesteld te zijn met het eindresultaat. De bosmaaier doet namelijk altijd wat je ervan verwacht. Voor de prijs hoef je het ook niet meer te laten. De Powertech PT-550 kantenmaaier is namelijk goedkoper dan gemiddelde bosmaaiers.

Conclusie Powertech bosmaaier

Als je een veelzijdig apparaat in handen wilt krijgen waar je meer mee kunt dan alleen het gras trimmen, dan is de Powertech PT-550 benzine bosmaaier een goede oplossing. Voor een laag bedrag kun je er namelijk voor zorgen dat je ook het onkruid direct uit jouw tuin hebt gehaald. Het compacte model en het lichte gewicht stellen jou daarbij nooit teleur. De motor die erin zit, stelt jou ook nooit teleur. Je moet er wel heel gek mee gaan doen wil deze kapot gaan en niet meer de prestaties leveren die je gewend bent.