RSS elektrische multitool 4 in 1

Voor veel verschillende werkzaamheden rondom het huis heb je elektrische apparaten nodig. Denk daarbij aan het maaien van het gras, het knippen van de struiken en het weghalen van onkruid. Deze apparaten zorgen er namelijk voor dat het steeds eenvoudiger wordt en je ook zonder spierkracht een goed eindresultaat gaat behalen. Een van de oplossingen die je hebt, is de aanschaf van een bosmaaier. De RSS elektrische multitool 4 in 1 is hier een voorbeeld van. Wanneer je weet wat dit apparaat kan, hoef je niets anders meer.

Bestel direct een RSS multitool
Nu bestellen

RSS elektrische multitool 4 in 1

De RSS elektrische multitool 4 in 1 is een handige bosmaaier die meer dan alleen de kantjes van het gazon kan bewerken. De bosmaaier kent hiervoor verschillende gereedschappen, zoals een mes, een spoel, een heggenschaar en een kettingzaag. Hierdoor is niet alleen het gras mooi bijgewerkt, maar kun je ook de heg en de gemiddelde struiken eenvoudig naar een goede lengte brengen. Dankzij de krachtige motor van 1400 Watt word je nooit teleurgesteld. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de elektriciteit aan te sluiten.

In de doos

  • RSS elektrische multitool 4 in 1
  • Handleiding
  • Accessoires

Bediening en onderhoud van de RSS bosmaaier

RSS elektrische multitool 4 in 1Deze bosmaaier van RSS kent een iets andere bediening dan andere bosmaaiers. Je moet als eerste zorgen dat je een verlengsnoer bij de hand hebt die groot genoeg is voor de gehele tuin. Daarna is het van belang dat je een van de gereedschappen bevestigt. Hiermee kun je namelijk bepalen welke takken en grassen er afgesneden kunnen worden. Hierdoor kun je direct aan de slag en wordt iedere taak een eitje.

Ook qua onderhoud hoef je weinig te doen aan de RSS bosmaaier. Aan het einde van de werkzaamheden haal je het verlengsnoer ervan af en zorg je ervoor dat de losse gereedschappen losgekoppeld worden. Deze gereedschappen kunnen nog tuinafval bezitten, wat je weg moet halen voordat je hem opbergt. Hierdoor kun je de levensduur van het apparaat verlengen en voorkom je ernstige slijtage in de toekomst.

Voor- en nadelen van de RSS grastrimmer

Dit tuingereedschap is misschien wel een van de beste bosmaaiers voor jou die eenvoudig te gebruiken is. Je hebt er weinig kennis voor nodig om alle werkzaamheden uit te voeren. Echter zit er geen handige gebruiksaanwijzing bij. Je moet dus zelf even bekijken hoe je alles bevestigt en wat de beste gereedschappen zijn voor de klussen. Hier is weinig tijd voor nodig, waarna je wel kunt gaan genieten. Ook de prijs is een pluspunt. Voor een laag bedrag heb je de kantenmaaier namelijk al in huis. Het nadeel is wel dat deze werkt op basis van elektriciteit. Je kunt hierdoor niet altijd bij de grootste tuinen aan de slag.

Conclusie RSS bosmaaier

De RSS elektrische multitool 4 in 1 is een handig hulpmiddel waar je jouw tuin volledig mee gedaan krijgt. Doordat deze werkt op basis van een verlengsnoer is het wel een bosmaaier voor de kleine en gemiddelde tuinen. Je kunt namelijk al snel weinig bewegingsruimte krijgen. Het fijne is wel dat je weinig energie nodig hebt om deze grastrimmer te laten werken. De kosten houden daarom vrijwel op nadat je de aankoop hebt gedaan. Liever een ander model? Dan zou je kunnen kijken naar de Scheppach MFH3300-4P.