Wolf Garten Campus 350 RT grastrimmerWolf Garten Campus 350 RT grastrimmer | Ben je op zoek naar een no-nonsense, voordelige grastrimmer om de randjes van je gazon strak af te werken? De Wolf Garten Campus 350 RT is je ideale maatje om na het maaien je gazon helemaal af te werken. Dankzij de telescoopsteel kun je hem op iedere gewenste werkhoogte instellen. Hij is met 2.6 kg ook nog eens licht in gewicht en heeft een extra handvat voor betere grip en om goed te kunnen sturen. Zo trim je comfortabel en secuur de graskantjes bij. Als je een voordelige, maar toch kwalitatief goede trimmer zoekt die doet wat hij moet doen, hoef je niet verder te zoeken.

Bestel direct een Wolf Garten grastrimmer
Nu bestellen

Kenmerken van de Wolf Garten Campus 350 RT

De Campus 350 RT is een echt rechttoe-rechtaan grastrimmer zonder veel toeters en bellen. Dat hoeft ook niet: je koopt hem immers niet om de hele dag door mee te kunnen werken, als een professionele bostrimmer. En voor het bijmaaien van de graskantjes heb je ook niet zo veel extra’s nodig. Deze grastrimmer biedt precies genoeg dat je nodig hebt om de randen van je gazon netjes af te kunnen werken, wat je met een grasmaaier niet lukt. En dat ook nog eens voor een zeer voordelige prijs.

 

Afwerking en kwaliteit

Deze grastrimmer van Wolf Garten werkt met een dubbele draad om het gras af te snijden. Dat werkt efficiënter en de draden slijten minder snel. Verder is de Campus 350 RT afgewerkt met een kwaliteit die je van Wolf Garten mag verwachten: degelijk. Door het ontbreken van allerlei extra gemonteerde onderdelen, is er ook weinig risico dat er iets stukgaat. Het extra handvat is een stevige verlenging van het eerste handvat. De behuizing is van stevig plastic. Je hebt met deze kantenmaaier een prima en voordelig apparaat om je grasrand bij te trimmen als het nodig is: niets meer, niets minder.

 

Gebruiksgemak

De handgrepen zijn eenvoudig, maar prettig vast te houden. Wat daarbij zeker helpt is de telescopische steel. Zo stel je de kantenmaaier op iedere gewenste werkhoogte in. Dat is ergonomisch verantwoord en zo trim je het gazon prettig en comfortabel. Slijt je draad af? Met het tipsysteem voer je gemakkelijk weer draad aan tot deze op de juiste lengte is. Je tikt de grond aan met de snoeiknop, en de lengte van de draad komt weer op niveau.

 

Wolf Garten Campus 350 RT | Voor- en nadelen

Dit is een van de beste grastrimmers voor tuinders met een krap budget. Ben jij ook gecharmeerd van de eenvoud van de Wolf Garten Campus 350 RT kantenmaaier, of wil je meer? Hier nog even de belangrijkste voor- en nadelen op een rij:

  • + Ondanks de eenvoudige afwerking kun je, dankzij de draaibare kop, er veel trimklusjes mee uitvoeren, ook op lastige plekken.
  • + De kwaliteit is uitzonderlijk voor de voordelige prijs.
  • + Het gebruiksgemak is meer dan voldoende voor de meeste gazons.
  • – Door de ‘basic’ uitvoering is hij niet geschikt voor langer, zwaarder of ingewikkelder trimwerk.

 

Belangrijkste specificaties van de Wolf Garten grastrimmer

  • Maaibreedte: 25 cm
  • Aandrijving: elektrisch (230 V netsnoer)
  • Vermogen: 350 watt
  • Geluidsniveau: 105 dB
  • Gewicht: 2.6 kg