Wolf Garten grastrimmer kopen?

Het Duitse Wolf Garten biedt voornamelijk grastrimmers met een draad trimmechanisme aan. Elk model is uitgerust met een telescopische steel, draaibare kop en extra handvat (tenzij anders vermeld). Wolf Garten levert haar modellen met 3 jaar garantie.

Vergelijk de beste Wolf Garten grastrimmers
Prijzen vergelijken

 

 

Wolf Garten Campus 350 RT

De 2,6kg lichte Wolf Garten Campus 350 RT is een goede en goedkope grastrimmer voor wie af en toe zijn gazon netjes bij wil werken. De Campus 350 RT is uitgerust met een draaibare trimkop zodat je ook minder toegankelijke plekken kunt trimmen en graskanten bij kunt snijden. Met 350 watt is de Campus 350 RT een van de minder krachtige grastrimmers, maar hij beschikt wel over een uitschuifbare steel en is voorzien van een extra handgreep. Draad toevoer gaat door middel van een tip automaat-systeem. Tik even met de kop op de grond en je kunt weer verder. De Campus 350RT is onze keus als je echt bang-for-buck wilt!

Wolf Garten grastrimmer - Wolf Garten Campus 350 RTWolf Garten Campus 350 RT
Elektrische grastrimmer
Maaicirkel: 25cm
Geluidsniveau: 105 dB

 

 

Wolf Garten Campus 250 RT

Gewoon gras trimmen, niets meer en niets minder? Ga dan voor het broertje van de Wolf Garten Campus 350 RT. De Wolf Garten Campus 250 RT is iets lichter en goedkoper dan zijn broer, maar mist dan wel een telescopische steel en de handige draaibare kop om je gazonranden strak bij te snijden. De Campus 250 RT beschikt over een handgreep voor extra comfort.

Wolf Garten grastrimmer - Wolf Garten Campus 250 RTWolf Garten Campus 250 RT
Elektrische grastrimmer
Maaicirkel: 25cm
Geluidsniveau: 82 dB
Geen telescopische steel en draaikop

 

Wolf Garten GTE 845

De Wolf Garten GTE 845 elektrische trimmer van iets meer dan 2 kg trekt 450 watt uit je stopcontact en zal je niet teleurstellen in trimprestaties. De uitschuifbare steel en verstelbare extra handgreep brengen je veel comfort. Nog meer comfort krijg je door het meegeleverde setje wielen! Is het trimdraad wat kort? Tik eenvoudig met de trimkop op de grond en het draad wordt automatisch verlengd. Verder beschikt de GTE 845 over een kantelbare kop voor het netjes bijsnijden van gazonranden en bereiken van lastige plekjes.

Wolf Garten grastrimmer - Wolf Garten GTE 845Wolf Garten GTE 845
Elektrische grastrimmer
Maaicirkel: 25cm
Geluidsniveau: 96 dB

 

 

 

Wolf Garten grastrimmer - Wolf Garten GTE 830Wolf Garten GTE 830
Elektrische grastrimmer
Maaicirkel: 23cm
Geluidsniveau: 92 dB
Geen draaibare kop

 

 

Wolf Garten grastrimmer - Wolf Garten GT 840Wolf Garten GT 840
Elektrische grastrimmer
Maaicirkel: 23cm
Geluidsniveau: 84 dB

 

 

Wolf Garten grastrimmer - Wolf Garten BluePower GTE850Wolf Garten BluePower GTE850
Elektrische grastrimmer
Maaicirkel: 27cm
Geluidsniveau: 84 dB

 

 

Wolf Garten GTA 700 Li-Ion

De Wolf Garten GTA 700 grastrimmer heeft een 18 volts accu. Het snoerloos in de tuin werken spreekt steeds meer mensen aan. Met deze Wolf Garten grastrimmer kun je op 1 acculading ongeveer twintig minuten trimmen. De maaicirkel is mooi groot zodat je naast trimmen van de randen ook stukken gazon kunt maaien. De plantenbeschermingsbeugel zorgt ervoor dat je planten jouw maaiavontuur overleven. Een draaibare trimkop is aanwezig zodat je ook op lastiger plekken komt. De draaibare kop is uiteraard ook in te zetten als graskantensnijder. Een uitschuifbare steel samen met het lage gewicht van slechts 2kg maakt het plaatje compleet.

Wolf Garten grastrimmer - Wolf Garten GTA 700 Li-IonWolf Garten GTA 700 Li-Ion
Accu grastrimmer
Maaicirkel: 30cm
Geluidsniveau: 89 dB

 

Wolf Garten PWR 30T

Ook snoerloos tuinieren? De Wolf Garten PWR 30T werkt met zowel draad als met mesjes zodat je ook stuggere grassen en onkruid kunt maaien. Aan veiligheid is ook gedacht! De maaikop is beschermd door een plastic beschermkap waardoor je niet wordt geteisterd door rondvliegend spul. Ook zorgt deze beschermkap ervoor dat je planten en bloemen niet ongewild worden weggemaaid. De PWR 30T beschikt over een draaibare kop zodat je hem ook als gazonkantensnijder kunt gebruiken. Voor prettig werken heeft de PWR 30T een telescopische steel en extra handvat. Let op: dit model wordt geleverd zonder accu.

Wolf Garten grastrimmer - Wolf Garten PWR 30TWolf Garten PWR 30T
Accu grastrimmer
Maaicirkel: 28cm
Trimmechanisme: draad of messen
Geluidsniveau: 86 dB

 

Wolf Garten GTB 815

Verlengkabels zijn verleden tijd met de Wolf Garten GTB 815 grastrimmer. Met een gewicht van 2kg is dit een lichte, doch krachtige trimmer te noemen. Is je draad op, tik kan met de kop op de grond en hoppa, nieuw draad verschijnt zodat je weer verder kunt trimmen. Veel gemak heb je aan de kantelbare kop, extra handvat en telescopische steel. De planten beschermingsbeugel mag ook bij dit exemplaar niet ontbreken. Wolf Garten heeft met de GTB 815 is een prima trimmer op de markt gebracht.

 

Wolf Garten grastrimmer - Wolf Garten GTB 815Wolf Garten GTB 815
Accu grastrimmer
Maaicirkel: 23cm
Geluidsniveau: 87 dB